nieuws-visual-small-2-1p

LAATSTE NIEUWS

Lunchconcerten met internationaal vermaarde Haagse jazzpianist Peter Beets!

Zondag 6 mei met special guest: Isaline Calister met composities Antonio Carlos Jobim!

In een nieuw jasje gestoken, zet jazzstichting Prospero de oude succesformule lunchconcerten met Peter Beets weer op de kaart. Dit voorjaar zal een serie van drie concerten in ons prachtige Paviljoen de Witte in Scheveningen te horen zijn, waarbij Beets iedere keer een spectaculaire gast uitnodigt die een eerbetoon aan een speciale componist brengt. Na de twee succesvolle edities volgt nu de voorlopige laatste editie met het Peter Beets Trio en special guest Izaline Calister met composities Antonio Carlos Jobim.

Edison winnaar Peter Beets is een jazzpianist van wereldklasse. Hij oogst wereldwijd lof en bewondering en zijn ster blijft groeien, evenals zijn creativiteit. In uiteenlopende muzikale activiteiten, van begeleider van gastsolisten van the Jazzorchestra of the Concertgebouw tot latin-jazz en zijn veelgeprezen bewerkingen van klassieke composities, blijft altijd onmiskenbaar zijn muzikale handtekening hoorbaar.

Was jij er vorige edities niet bij? Klik dan op onderstaande link voor een impressie.
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=QlRbRSm1uqk

Programma zondag 6 mei:

Inloop: 12:00 – 12:30 uur
Uitgeserveerde luxe broodjes lunch: 12.30 – 13:00 uur
Aanvang concert: 13:15 uur
Aanvang borrel: 14.30 uur
Einde: 15.30 uur

Aanmelden kan hier onder met vermelding van aantal personen, emailadres en telefoonnummer. Na bevestiging van uw reservering ontvangt u een betaal link. Kosten:  €35,00 per persoon de lunch en borrel zijn in de prijs inbegrepen. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 3 mei 17:00 uur.

Save the date:
Zondag 6 mei: Peter Beets Trio met special guest Izaline Calister met composities Antonio Carlos Jobim

Reserveren Jazz Lunchconcert

Locatie

Pellenaerstraat 4
2586 EK Den Haag
Bekijk locatie op kaart

MEER INFORMATIE

Bent u lid van Sociëteit De Witte en wilt u reserveren voor lunch of diner? Dit kan tot september, van maandag t/m vrijdag, via het nummer van de Sociëteit: 070-3607933.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Neem over*

captcha