nieuws-visual-small-2-1p

LAATSTE NIEUWS

Lunchconcerten met internationaal vermaarde Haagse jazzpianist Peter Beets!

Zondag 4 maart Gypsy klanken met special guest: gitarist Stochelo Rosenberg!

In een nieuw jasje gestoken, zet jazzstichting Prospero de oude succesformule lunchconcerten met Peter Beets weer op de kaart. Dit voorjaar zal een serie van 3 concerten in ons prachtige Paviljoen de Witte in Scheveningen te horen zijn, waarbij Beets iedere keer een spectaculaire gast uitnodigt die een eerbetoon aan een speciale componist brengt. Stochelo Rosenberg, leadgitarist van het wereldberoemde gelijknamigeTrio bijt de spits af en zal samen met het Trio Peter Beets de muziek van de oervader van de gypsy jazz, Django Reinhardt tot leven brengen.

Edison winnaar Peter Beets is een jazzpianist van wereldklasse. Hij oogst wereldwijd lof en bewondering en zijn ster blijft groeien, evenals zijn creativiteit. In uiteenlopende muzikale activiteiten, van begeleider van gastsolisten van the Jazzorchestra of the Concertgebouw tot latin-jazz en zijn veelgeprezen bewerkingen van klassieke composities, blijft altijd onmiskenbaar zijn muzikale handtekening hoorbaar.

The Rosenberg Trio speelde op alle grote jazzfestivals zoals Montreal, North Sea Jazz, Django Reinhardt Festival in Samois, in Carnegie Hall New York en The Rose Bowl Los

Angeles. Al meer dan 25 jaar bezield door één passie, muziek maken, hebben ze de wereld veroverd en vertegenwoordigt The Rosenberg Trio de “essentie van gypsy jazz”.

Stochelo en Peter hebben elkaar al vele malen muzikaal uitgedaagd en zullen er ook deze keer een spektakel van hoog niveau van maken!

Nieuwsgierig? Klik dan op de link hieronder
https://www.youtube.com/watch?v=-7TOEotxk-Q

Line up:

  • Peter Beets pian0
  • Stochelo Rosenberg sologitaar
  • Frans van Geest contrabas
  • Martin Limberger slaggitaar

Programma:

  • Ontvangst: 12.00 uur met lunch
  • Aanvang concert: 13.15 uur
  • Start borrel: 14.30
  • Einde: 15.30 uur

Aanmelden kan hier onder met vermelding van aantal personen, emailadres en telefoonnummer. Na bevestiging van uw reservering ontvangt u een betaal link. Kosten: € 35,00 per persoon de lunch en borrel zijn in de prijs inbegrepen.

Save the date:

Zondag 4 maart: Peter Beets met gitarist Stochelo Rosenberg sologitaar
Zondag 8 april: Peter Beets Trio met special quest Anton Goudsmit met composities Wes Montgomery
Zondag 6 mei: Peter Beets Trio met special guest Isaline Calister met composities Antonio Carlos Jobim

Mail ons

Deze pagina delen: Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Locatie

Pellenaerstraat 4
2586 EK Den Haag
Bekijk locatie op kaart

MEER INFORMATIE

Bent u lid van Sociëteit De Witte en wilt u reserveren voor lunch of diner? Dit kan tot september, van maandag t/m vrijdag, via het nummer van de Sociëteit: 070-3607933.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bedrijfsnaam
Datum
Contactpersoon  
Naam*
Telefoon*
E-mail*
Neem over*

captcha