SFEERVOLLE RUIMTES OP EEN UNIEKE LOCATIE

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Evenementenlocatie Den Haag

Voor de perfecte evenementenlocatie in de omgeving van Den Haag is Paviljoen de Witte dé locatie bij uitstek. Het paviljoen is gebouwd in 1826 door koning Willem I en heeft ook nu nog altijd die koninklijke uitstraling. Met de sfeervolle inrichting en de uitstekende service en gastvrijheid, is dit een geweldige plek voor uw evenement. Betreed de indrukwekkende entree en kies een van de vijf prachtige zalen, die zich kenmerken door de hoge ramen, de kroonluchters en de hardhouten vloeren. Het uitzicht over de zee maakt het plaatje nog completer.

Een evenementenlocatie in Den Haag voor al uw bijeenkomsten

Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een productpresentatie, een congres of een training: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is voor u. Geef aan wat uw wensen zijn en wij maken het voor u in orde. Wij verdiepen ons graag in uw bedrijf, zodat we de missie en de visie van uw bedrijf uitstralen tijdens de bijeenkomst. Het evenement in onze evenementenlocatie in Den Haag sluit zo naadloos aan op de boodschap die u wilt uitdragen.

Uw evenement tot in de puntjes verzorgd

Tijdens uw evenement zorgen wij uiteraard voor een drankenarrangement, zodat iedereen voorzien is van koffie, thee, frisdrank of vruchtensap. Uiteraard verzorgen wij ook een heerlijke lunch en zijn er versnaperingen bij de ontvangst. Wij komen graag met u in contact, want dan stemmen wij alles af op uw wensen. Voor meer informatie of voor het boeken van een zaal of arrangement in onze evenementenlocatie in Den Haag, belt u naar 070 – 240 02 34.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht