SFEERVOLLE RUIMTES OP EEN UNIEKE LOCATIE

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Bedrijfsuitje Delft

Dé perfecte locatie voor een bedrijfsuitje in de buurt van Delft: dát is Paviljoen de Witte in Den Haag. Deze bijzondere locatie is de plek bij uitstek voor een gezellige teambuildingsdag. De sfeer van het pand is bijzonder. Het werd namelijk gebouwd door koning Willem I en nog altijd is iedereen onder de indruk van de koninklijke uitstraling van het paviljoen. De stijlvolle inrichting past perfect bij de architectuur. Er zijn verschillende zalen af te huren met uitzicht over de zee. Kom genieten van de prachtige omgeving en onze geweldige service!

Ervaar de uitstekende service en kies voor een van de arrangementen voor uw bedrijfsuitje bij Delft

Op de dag zelf verzorgen wij voor u en uw collega’s een lekkere lunch en wordt u uiteraard ook voorzien van dranken en van een lekkernij bij ontvangst. Het is ook mogelijk om aan het eind van de dag nog even lekker na te borrelen onder het genot van een bittergarnituur. Er zijn verschillende activiteiten om uit te kiezen, zoals vliegeren, een rondrit op een Solex of een bezoek aan een museum. U kunt het bedrijfsuitje in de buurt van Delft dus helemaal naar wens laten inrichten.

Boek vandaag nog een bedrijfsuitje dat past bij uw bedrijf

U wilt natuurlijk dat uw bedrijfsuitje perfect past bij u en uw bedrijf. Daarom komen wij graag met u in contact, zodat we de mogelijkheid hebben om ons te verdiepen in wie u bent en wat u doet. Zo kunnen wij een volledig bedrijfsuitje in de omgeving van Delft organiseren dat helemaal past bij uw bedrijf. Uiteraard is alles in overleg, ook de zaal en het arrangement. Neem hiervoor vooral contact met ons op via 070 – 240 02 34.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht