SFEERVOLLE RUIMTES OP EEN UNIEKE LOCATIE

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Feestlocatie Delft

Voor een bijzondere feestlocatie in de omgeving van Delft moet u zeker naar Paviljoen de Witte in Den Haag. Ons prachtige pand heeft meerdere feestzalen en staat aan zee. Vanaf het riante terras en vanuit verschillende zalen heeft u daarom een prachtig uitzicht. Het pand zelf is ook al een bezienswaardigheid op zich. Het is gebouwd in de 19e eeuw en ademt nog altijd die historische sfeer. De inrichting is hier perfect op afgestemd. Het is dan ook een prachtige plek voor een mooi feest.

Verschillende soorten feesten vieren in de mooiste feestlocatie in de omgeving Delft

In onze feestlocatie in de omgeving van Delft, helpen wij u bij de organisatie van verschillende soorten feesten. Of het nu om een bruiloft, een personeelsfeest, een verjaardag, of een intiem diner gaat: wij regelen het voor u. Het is ons doel om het feest zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Daarom gaan we graag met u in gesprek over de reden van het feest, zodat we uiteindelijk een goed beeld hebben van wat bij u past. Wij hebben ruimte voor zowel grote als kleine gezelschappen. Het is namelijk mogelijk om één zaal te huren, maar u kunt ook meerdere zalen of zelfs de gehele locatie afhuren.

Ervaar de optimale service Paviljoen de Witte

Wij willen u graag een onvergetelijk feest bezorgen. Daarom nemen wij u zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen eten en drinken en nog meer, wanneer u dat wenst. Op de dag van het feest hoeft u zich dan niet meer druk te maken over de organisatie, zodat u volop kunt genieten. Neem contact met ons op via 070 – 240 02 34, dan bespreken we met u wat uw wensen zijn met betrekking tot het vieren van uw feest in onze feestlocatie in de buurt van Delft. Wij horen graag van u!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht