SFEERVOLLE RUIMTES OP EEN UNIEKE LOCATIE

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Trouwlocatie Delft

Voor een mooie trouwlocatie in de buurt van Delft bent u bij Paviljoen de Witte in Den Haag op de juiste plek beland. Uw bruiloft is een van de meest bijzondere dagen in uw leven. Wij helpen u om het meeste te halen uit deze feestelijke dag. Ons mooie pand is vaak al genoeg om mensen over de streep te trekken om hun feest bij ons te vieren. Het pand heeft namelijk een prachtige uitstraling vanwege de bijzondere architectuur en de smaakvolle inrichting. Het uitzicht op de zee maakt het plaatje nog completer. Kies voor het prachtige plaatje én uitstekende service en vier uw bruiloft bij Paviljoen de Witte.

De perfecte trouwlocatie nabij Delft

Het organiseren van een bruiloft heeft veel voeten in aarde. U wilt immers een perfecte dag beleven. Daarom bieden wij u niet alleen een prachtige trouwlocatie in de omgeving van Delft, we helpen u ook graag mee met de organisatie. Wij zien het als een eer wanneer een bruidspaar voor ons kiest voor het organiseren van hun dag. Daarom zetten wij alles op alles om er een geweldig feest van te maken. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en over uw wensen, zodat de inrichting van de trouwzaal en de voorzieningen perfect geregeld zijn.

Trouwen in stijl in Paviljoen de Witte

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel. Wij overleggen dan ook graag met u om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu een klein en intiem feest wilt organiseren, of een groot, spectaculair feest: wij regelen het voor u. Wij verzorgen uiteraard ook eten en drinken. Neem tijdig contact met ons op voor het reserveren van onze trouwlocatie in de buurt van Delft of wanneer u wilt overleggen over de verschillende opties. Hiervoor belt u naar 070 – 240 02 34.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht