SFEERVOLLE RUIMTES OP EEN UNIEKE LOCATIE

VOOR KLEINE EN GROTE GROEPEN

Vergaderlocatie Leiden

Als u een mooie en bijzondere vergaderlocatie zoekt in de omgeving van Leiden, dan is Paviljoen de Witte in Den Haag de perfecte keus. Het is immers prettig om te vergaderen in een mooie omgeving in de buurt van Leiden. Het pand is gebouwd door Willem I in 1826. De koninklijke allure van toen is nog steeds volop aanwezig. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de mooie inrichting. De vergaderzalen zijn schitterend. De ramen zijn hoog, er hangen kroonluchters en u heeft uitzicht op zee. Verlaat uw kantoorpand en doe nieuwe ideeën op tijdens een vergadering op de prachtige locatie van Paviljoen de Witte.

Een compleet ingerichte dag bij de vergaderlocatie nabij Leiden

Paviljoen de Witte biedt niet alleen een prachtige locatie om te vergaderen in de buurt van Leiden. Ook onze service is uitstekend. Wij hebben vergaderarrangementen, zodat u zeker weet dat alles goed geregeld is en u niks tekortkomt. Zo zorgen wij voor dranken, een lekkere lunch en er zijn zelfs activiteiten die u kunt ondernemen zodat u een prettige onderbreking heeft tijdens deze dag. Het is mogelijk om een museum te bezoeken, om te gaan curlen of om een rit te maken op een Solex.

De vergaderarrangementen van Paviljoen de Witte

Welk vergaderarrangement past het beste bij u? Kiest u voor arrangement ‘basic’, dan huurt u de benedenverdieping en krijgt u een lunch, een drankenarrangement en wat lekkers bij ontvangst en tijdens de pauzes. Het arrangement ‘exclusive’ houdt in dat u de gehele locatie afhuurt. In beide gevallen kunt u ook kiezen voor een afsluitende borrel met een lekker bittergarnituur. Vergaderen in onze vergaderlocatie nabij Leiden is dus altijd helemaal naar uw wens!

Meer informatie? Neem direct contact met ons op

Wilt u vergaderen in de buurt van Leiden op een prachtige vergaderlocatie? Neem dan contact op met ons op via 070 – 240 02 34 om te overleggen over wat het beste bij u en uw gezelschap past.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht